Het ontstaan van Vrijgas

goedkoop propaangas via Vrijgas

Vrijgas is ontstaan uit de behoefte van de oprichter zelf om de prijs van propaan te kunnen controleren.Toen ik na een verhuizing in aanraking kwam met propaan, was ik onmiddelijk gefascineerd door deze voor mij nieuwe markt. Als ik iets niet helemaal begrijp, dan kan ik het niet loslaten totdat ik het helemaal doorzie. Als afgestudeerd bedrijfseconoom met een achtergrond in internationale farmaceutische retail en wholesale heb ik mij toegelgd op de propaanmarkt. Ik heb mij verdiept in prijsvorming, marges, dagprijzen, accijnsen en overeenkomsten. Eerst zette ik deze kennis voor mij zelf in, maar al gauw ontdekte ik dat ik velen in mijn omgeving kon bijstaan met mijn kennis en ervaring. Zelfs bij doorsnee gebruikers bleken besparingen van €300 tot €1.000 per jaar haalbaar. Om meer klanten efficienter te kunnen bedienen heb ik besloten mijn zaken professioneel aan te pakken: De geboorte van Vrijgas was hiermee een feit.

Sinds 2012 is Vrijgas landelijk actief en helpt Vrijgas vele afnemers van propaan aan een betere prijs. Daarnaast controleert Vrijgas gratis hun facturen. Vrijgas investeert in een steeds betere infrastructuur om het sterk groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

Wat doet Vrijgas?

Vrijgas propaantank

Vrijgas levert geen propaan, maar brengt haar klanten onder bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Vrijgas werkt uitsluitend met leveranciers die aan de strenge selectiecriteria van Vrijgas voldoen. Zo moeten zij een eerlijke prijs berekenen die met de marktprijs meebeweegt (geen eenzijdige prijsverhogingen). Dat klinkt heel normaal, maar in onze praktijk komen wij maar al te vaak situaties tegen waarin leveranciers de prijzen eenzijdig verhogen (of verlagingen niet doorberekenen) zonder dat de klant dit door heeft! Vrijgas ziet daar op toe. Daarnaast voldoen onze leveranciers aan een aantal kwaliteitscriteria op het gebied van klantcontact, veiligheid, en klanttevredenheid. Bij Vrijgas krijgt u te maken met een vaste leverancier en vaste contactpersonen. Mocht zich onverhoopt eens iets voor doen, dan wordt dat netjes en snel voor u opgelost.

Vrijgas is er voor de afnemers van propaan. In Nederland zijn meer dan 10.000 huishoudens voor hun verwarming - vanwege het ontbreken van aardgas - aangewezen op propaan. Voor afnemers is deze markt totaal ondoorzichtig. De gehanteerde dagprijzen maken het er niet makkelijker op. Er bestaat een grote ongelijkheid op het gebied van kennis en ervaring tussen de leverancier en u als afnemer. Vrijgas is in het leven geroepen om u als klant bij te staan. Vrijgas helpt bij het verkrijgen van een scherpe prijs en controleert daarnaast de facturen van haar klanten. Zo weten zij zeker dat zij ook na verloop van tijd nog de afgesproken prijs betalen.

De service van Vrijgas is voor afnemers van propaan volledig gratis. Vrijgas zal hen nooit kosten in rekening brengen. Vrijgas ontvangt haar inkomsten van leveranciers die bereid zijn Vrijgas een vergoeding te betalen gebaseerd op de grote volumes die wij bij hen onderbrengen. Vrijgas is onafhankelijk en niet gebonden aan een leverancier!!!

Kortom: Vrijgas heeft de kennis en ervaring om namens u met leveranciers op gelijke voet te onderhandelen. Maar u blijft wel klant bij een betrouwbare en vaste leverancier die u alle zorgen uit handen neemt en waar u op kunt terugvallen als dat nodig mocht zijn. U betaalt nu en in de toekomst een scherpe prijs, maar zonder het risico in de kou komen te staan!

Wilt u weten wat Vrijgas voor u zou kunnen betekenen? Tijdelijk bieden wij een gratis prijs-check aan. Stuur Vrijgas een kopie van één of enkele recente facturen, en Vrijgas laat u binnen enkele dagen kosteloos en vrijblijvend weten of u te veel betaalt en wat de mogelijkheden zijn daar iets aan te doen.

De voordelen van Vrijgas

Waarom uw propaaninkopen door Vrijgas laten regelen?

Referenties

Om een beter beeld te krijgen van ons bedrijf bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun ervaringen met Vrijgas te delen. Klik hier om ook uw ervaringen te delen. Bij voorbaat dank!

 • Geplaatst door een klant uit Bergambacht

  Bij mijn vorige leverancier voelde ik me altijd een beetje bedrogen. Als ik zo af en toe eens mopperde kon er ineens weleens iets van de prijs af. Rommelig. Nu alles prima in orde en al behoorlijk wat kosten bespaard. Bedankt Hans!

 • Geplaatst door Architectenburo ir. Jaap van der Laan

  Het is echt waar, meer dan 10% voordeliger. De behandeling is in vertrouwde handen en de administratie wordt goed bijgehouden. Mijn propaangasprobleem is geheel ontzorgd.

 • Geplaatst door een tevreden klant uit de omgeving van Tilburg

  De stap toch maar gewaagd en blij dat ik dat gedaan heb. Prima korting zonder enig probleem geregeld. Oude leverancier kon opeens ook van alles regelen maar kwam toch niet aan de korting die ik via Vrijgas kreeg. Wel jammer dat de oude tank nog een maand in mijn tuin heeft gelegen. Ik denk een pesterijtje door de eerdere leverancier

 • Geplaatst door een klant uit de omgeving van Venray

  Nooit beseft dat ik zoveel teveel betaalde. Mijn vorige leverancier was ook zo aardig, maar ik begrijp nu waarom. Nu kan ik gewoon zelf in de gaten houden of mijn contractprijs evenredig meebeweegt met de wereldmarkt prijs. Top gedaan jongens en nog bedankt voor de mooie map.

 • Geplaatst door een klant uit Hoofddorp

  De heren van Vrijgas hebben alles perfect geregeld. Ik kon bij dezelfde leverancier blijven, maar betaal nu per jaar bijna 500 euro minder!

 • Geplaatst door een klant uit de omgeving van Venlo

  Dank je wel Hans! Goed geregeld.

Deel hier uw eigen ervaringen

Wij stellen het op prijs als u hier uw eigen ervaringen met Vrijgas wilt delen met de bezoekers van deze website. Uw email adres wordt niet op de website vermeld. Op verzoek kunnen wij bij uw referentie een link plaatsen naar uw eigen website.