Prijs-check

Gratis prijs-check voor uw propaangas

Zijn uw facturen keer op keer een grote verrassing en bent u nieuwsgierig of u teveel betaalt voor uw propaan? Vrijgas controleert gratis uw facturen. Vanwege de grote belangstelling hebben wij besloten de prijs-check voorlopig gratis aan te blijven bieden!

Hoe kunt u gebruik maken van onze prijs-check?

Stuur ons een kopie van één of enkele recente facturen. Dat kan op de volgende manieren:

Vergeet niet een telefoonnummer(s) te vermelden waarop wij u kunnen bereiken. Als u originele facturen opstuurt, dan ontvangt u die per omgaande retour.

Binnen een week laten wij u weten hoe uw prijs zich verhoudt tot de marktprijzen en of er besparingen voor u mogelijk zijn. De prijs-check van Vrijgas is geheel vrijblijvend en kost u niets. Vrijgas zal uw gegevens en de gegevens van uw factu(u)r(en) volledig vetrouwelijk behandelen en niet delen met derden.

Extra Korting

honderden tot duizenden euro korting op uw propaangas

Vrijgas levert zelf geen propaan, maar werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Met deze leveranciers zijn afspraken gemaakt met betrekking tot de prijs van propaan en tankhuur, de plaatsing van tanks, de kwaliteit van de dienstverlening en indien gewenst telemetrie. Propaan is voor afnemers een ondoorzichtige en ingewikkelde markt. Vrijgas is onafhankelijk en staat hen daarin bij. Gebaseerd op ondergebrachte volumes ontvangt Vrijgas een commissie van de leveranciers. Hierdoor zijn de diensten van Vrijgas voor de klant gratis. Van Vrijgas zult u nooit een factuur ontvangen.

 

Profiteer van de kennis, ervaring en onderhandelingspositie van Vrijgas en laat Vrijgas de inkoop van uw propaan regelen. Vrijgas gaat ook voor u graag aan de slag. Voor 80% van de propaangebruikers behaalt Vrijgas een extra korting van meer dan 10%. Hoeveel meer? Neem contact met ons op en wij zoeken gratis en geheel vrijblijvend voor u uit wat de mogelijkheden in uw geval zijn!