Nieuws

Op deze pagina vermelden wij voor propaangebruikers interessant nieuws. Dit kan nieuws zijn over propaan in het algemeen of over de activiteiten van Vrijgas. Laat hier uw e-mailadres achter als u op de hoogte gehouden wilt worden van ontwikkelingen op het gebied van propaan, inclusief ontwikkelingen en acties bij Vrijgas.

 • Vrijgas
  CBS: Benzineprijs daalt niet zo hard als olieprijs

  Het CBS heeft vandaag een interessant persbericht gepubliceerd. Het behandelt de vraag waarom de prijs van bezine niet zo hard zakt als de prijs van olie. Dit artikel is ook van toepassing op propaangas. Omdat de accijns op propaan minder hoog is dan die op benzine, is het effect hier gelukkig wat kleiner. Hier vindt u het persbericht.

 • Vrijgas
  Prijs van propaan dit najaar erg laag

  Sommige leveranciers proberen hun relaties blij te maken door ze deze winter dezelfde propaanprijs in rekening te brengen als de afgelopen zomer. Hierbij dienen wij u te waarschuwen dat de prijzen nu lager liggen dan in de zomer van 2014. Op dit moment is de propaanprijs 4 cent lager dan de gemiddelde prijs toen was. Voor meer prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

 • Vrijgas
  Machteloos tegenover de 'Oliegiganten'

  Propaangebruikers staan blijkbaar niet alleen in hun gevoel van machteloosheid tegenover de 'oliegiganten'. Lees hier het artikel uit de Telegraaf d.d. 7 november 2014.

 • Vrijgas
  Vrijgas heeft voor propaangebruikers een prijs-check ontwikkeld

  Vrijgas heeft voor propaangebruikers die nog geen klant zijn een vrijblijvende prijs-check ontwikkeld. Gebaseerd op een zorgvuldig opgebouwde database van historische prijzen laten wij afnemers van propaan binnen een week weten of zij teveel betalen en wat de besparingsmogelijkheden zijn. Bent u propaangebruiker en zijn uw facturen ook altijd een grote verrassing? Maak gebruik van onze vrijblijvende prijs-check en u weet binnen een week of u te veel betaalt. Let op! U kunt maar eenmaal gebruik maken van onze prijscheck.

 • Vrijgas
  Factuurcontrole voor klanten nu ook online beschikbaar

  Vrijgas helpt niet alleen bij het verkrijgen van een scherpe prijs voor de inkoop van propaan. Vrijgas biedt haar klanten ook een gratis doorlopende factuurcontrole aan, zodat klanten ervan verzekerd zijn dat zij ook na verloop van tijd nog steeds de afgesproken prijs betalen. Omdat de prijzen vaak wekelijks fluctueren is dit geen overbodige luxe. Vrijgas biedt haar factuurcontrole voor bestaande klanten nu ook online aan. Bent u klant bij Vrijgas? Klik dan hier om uw recente facturen gratis te laten controleren.

Houd mij op de hoogte

Als u hier uw naam en e-mailadres invult, dan houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en acties bij Vrijgas en op het gebied van propaan.